Palvelumme

Paras hinta asunnostasi

Jotta voisit saada asunnostasi markkinoiden parhaan hinnan, tarvitset aktiivista myyntityötä. Sen tekee parhaiten Huoneistocenter. Me saamme yhteyden niihin ihmisiin, joille sinun asuntosi on sopivin – jopa unelmien täyttymys. Asuntosi saa kauttamme parhaan mahdollisen julkisuuden! Kotiin kannettu kohdennettu suoramainonta ja ilmoituksemme suurimmissa sanomalehdissä esittelevät asuntosi tehokkaasti. Internetesittelyissämme käy viikoittain useita tuhansia ihmisiä. Käytämme hyväksi verkon suosituimmat markkinapaikat ja pidämme yllä omia kotisivuja, joilta ostajat käyvät katsomassa lisätietoja, pohjapiirroksia ja valokuvia

Ilmainen puhelinarvio

Annamme puhelimitse asunnostasi maksuttoman toteutuneisiin kauppoihin perustuvan hinta-arvion.

Maksuton tutustuminen ja hinta-arvio

Edustajamme käy tutustumassa kohteeseen. Käynnin perusteella annettava hinta-arvio on maksuton.

Arviokirjat ja arviolausunnot

Perikunnat, yritykset, yksityiset, julkiset laitokset, pankit ja asianajotoimistot tilaavat meiltä arviokirjoja ja arviointilausuntoja. Arviokirjoja käytetään apuna erilaisissa oikeustoimissa esim. osituksissa ja perunkirjoituksissa. Arviokirja määrittää kirjallisesti arvioitavan kohteen käyvän arvon tarkasti ja monipuolisesti. Arviolausunto on arvioitavan kohteen lyhyehkö kuvaus.

Sijoittajapalvelut ja vuokranvälitys

Huoneistocenter on sijoittajapalveluiden tarjoajana alansa parhaita. Etsimme asiakkaillemme hyviä sijoituskohteita pienistä yksiöistä kokonaisiin kerrostaloihin.

Palveluhinnastomme

Välityspalkkio:
(peritään vain toteutuneesta kaupasta velattomasta kauppahinnasta)

  • minimi 1800 € + alv 24% = 2232 €
  • nettimyynti 1,56% + alv 24% = 1,9344%
  • huoneistot 3,5% + alv 24% = 4,34%
  • kiinteistöt 4% + alv 24% = 4,96%

Kauppakirjan laadinta:

  • alkaen 200 € + alv 24 % = 248 €

Kirjallinen hinta-arvio tai lausunto:

  • alkaen 300 € + alv 24% = 372 €

(hyvitetään välityspalkkiosta, mikäli kohde tulee kauttamme myyntiin)
Mahdolliset asiakirjakulut laskutetaan.

Kun valitset Huoneistocenterin, valitset selvää rahaa myös palkkion osalta. Saat suuren toimiston edut, jopa 25% edullisemmin. Näin kaupan myötä käteesi tuleva osuus on meillä aina suurempi.